Fotoclub Bernheze exposeert in Natuurtheater de Kersouwe

Op zondag 12 mei presenteren de 50 leden van Fotoclub Bernheze hun werk van het afgelopen jaar. Het is de achttiende expositie van deze actieve fotoclub. De toegang voor de openluchtexpositie is gratis, iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur in het mooie Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk. En omdat het Moederdag is, worden alle moeders op de foto gezet.

Direct al na de ingang zijn de ‘Rode Draad’ foto’s van dit jaar te zien. Met één bepaald voorwerp maakt elk lid van de club een foto. Dit jaar is dat geen voorwerp, maar een mens. Piet van Helvoort, bestuurslid sinds de oprichting van onze club, is 80 jaar geworden. Alle leden hebben een foto van hem gemaakt. Het is een zeer diverse en prachtige verzameling geworden. FC Bernheze is trots op ‘onze Piet’.

Ook de bekende ‘Kettting’foto is dit jaar weer te zien, en ook deze staat in het teken van ‘Piet 80’. Het is het een ketting van 80 foto’s, met kinderen en mensen in de leeftijd van 0 tot 80 jaar.

Daarnaast zijn alle leden gedurende het gehele jaar bezig met hele diverse opdrachten waaruit vele foto’s ontstaan. Dit werk is samen met het vrije werk van de fotografen in het grote amfitheater en het overige deel van het bos te zien. Zij staan te popelen om het allemaal te laten zien!

Met het Natuurtheater als achtergrond wordt het weer een prachtige expositie!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 12 mei naar Natuurtheater de Kersouwe, kijk en geniet van heel veel mooie foto’s. De toegang is gratis.

Locatie: Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk

Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Voor de route klik hier
Voor meer informatie over fotoclub Bernheze, klik hier