Bondsmentor Marcel Hakvoort

marcel-hakvoort
Adres: Hollesteeg 35, 5831 TH, Boxmeer
Telefoonnummer: 077-3826207
Mobiel: 06 – 237 59 365
E-mail: m.hakvoort@hetnet.nl
Website: www.hakvoortfoto.nl
Facebook: https://www.facebook.com/marcel.hakvoort
Twitter:
Beschrijving:
Onderwerp: Concertfotografie

Huisfotograaf van Rowwen Hèze, ervaring in het fotograferen in de kleine poppodia tot HMH en Ahoy. Kleine en grote artiesten. Kleine en grote festivals.

Mijn ambitie is om mijn passie verder te professionaliseren tot een verrassende fotograaf zonder mijn eigen vrijheid in te leveren. Mijn voorliefde bestaat uit de theater-, concert- en (sport) evenementenfotografie. Spelen met licht, actie en emotie. Naast het fotograferen, ben ik betrokken bij het selecteren van foto’s voor exposities en geef ik mijn mening over foto’s en exposities. Afgestudeerd aan de Fotovakschool: Fotoreflectie, Docent & Mentor.

Actief clublid AFV Blerick en NL70
Fotograaf voor o.a. Maxazine.nl