Digitale foto-expositie Sint-Michielsgestel

Fotokring Sint-Michielsgestel heeft de jubileum-expositie van eind november in de Meander afgelast vanwege de situatie rond corona. Nu exposeert de 60-jarige vereniging online van 20 december t/m 4 januari. U vindt de digitale expositie op de website van de club. Twaalf fotografen laten hun beste werk zien van 2021.

Elk lid heeft voor de Selectie 2021 zelf 4 of 5 foto’s gekozen. Daarnaast is er de Rode Draad. Dat is een reeks foto’s waarbij elke fotograaf reageert op de foto van zijn of haar voorganger. Het is een leuke uitdaging voor de kijker om de verbanden op te sporen. Verder worden er op de website foto’s getoond van thematische onderwerpen. Dit jaar zijn dat de thema’s “Minimalistisch fotograferen” en “Onscherp”. Bezoekers kunnen met een digitaal stemformulier aangeven welke foto’s zij het beste vinden. Dat valt niet mee met ruim 60 foto’s.

Een bezoek aan de online expositie op onze website is een mooi digitaal uitje met kerst en oud en nieuw. Te bezoeken van 20 december t/m 4 januari. hier