AFGELAST!! Foto-expositie Sint-Michielsgestel 27 en 28 november

Fotokring Sint-Michielsgestel exposeert in het weekend van 27 en 28 november het beste fotowerk van het afgelopen jaar van 13 leden in de Raadszaal in de Meander. Naast de tentoongestelde foto’s is er in de bibliotheek ook weer een flitsende audiovisuele serie te zien van 6 leden. De club viert dit jaar zijn 60-jarig jubileum.

Elk lid heeft op de tentoonstelling een eigen bord met 4 of 5 zelf gekozen foto’s. Daarnaast zijn er foto’s van thematische onderwerpen. Dit jaar zijn dat de thema’s “Minimalistisch fotograferen” en “Onscherp”. De rode draad is een reeks foto’s waarbij elke fotograaf reageert op de foto van zijn of haar voorganger. Het is een leuke uitdaging voor de toeschouwer om de verbanden op te sporen. Bezoekers kunnen met een stemformulier aangeven welke foto’s zij het beste vinden. Dat valt niet mee met ruim 120 foto’s.

In verband met corona hebben we vorig jaar een digitale expositie gehouden. Met de nodige voorzorgsmaatregelen kan het dit jaar weer in de Meander. Zo is er gekozen voor een ruime opstelling van de expositieborden in de raadszaal en een verplichte looproute. Ook voor het bekijken van de audiovisuele series in de bibliotheek staan de stoelen op 1,5 m. Bezoekers die op een rustig moment willen komen kunnen al terecht vanaf 11.00 u.

De toegang is gratis. De ingang is aan de achterzijde. Openingstijden: zaterdag 27 november 2015 van 11-17 uur zondag 28 november 2015 van 11-17 uur

Meander Meanderplein 3 5271 GC Sint-Michielsgestel Info: www.fotokring-gestel.nl