Expositie Fotografieclub Helmond-Oost 13 en 14 november

Fotografieclub Helmond-Oost houdt in het weekend van 13 en 14 november na anderhalf jaar vertraging door corona haar 1e lustrum expositie. De feestelijke opening op vrijdagavond 12 november is voor genodigden. De heer Erik de Vries, Locoburgemeester en Wijkwethouder Binnenstad en Helmond-Oost gaat deze expositie openen.

De foto’s worden tentoongesteld in ons wijkhuis “de Lier” aan de van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW Helmond.
Wij, het bestuur en de leden van Fotografieclub Helmond-Oost willen u graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze expositie op zaterdag 13, van 10.30 tot 16.30 uur of zondag 14 november a.s. van 10.30 tot 16.00 uur.

Voor het organiseren van onze jubileumexpositie is door het bestuur en leden veel inzet en tijd geïnvesteerd. Verschillende sponsoren hebben bijgedragen in de kosten om zo’n mooie expositie mogelijk te maken.


Ook dit jaar gaan de leden de bezoekers weer trakteren op een prachtige verzameling van circa 60 foto’s met uiteenlopende onderwerpen in kleur en zwartwit. Buiten de expositie vindt u een selectie van 30 “rode draad” foto’s met het thema Helmondse Monumenten in beeld. Hiervoor hebben de leden elk afzonderlijk een foto ingeleverd van telkens een andere locatie in Helmond.

Verder worden de “Foto’s van de maand” tentoongesteld. Dit zijn de foto’s die leden gekozen hebben als mooiste maandfoto. Ook is er een diapresentatie met een overzicht van foto’s van de afgelopen 5 jaar.

De toegang van de expositie is gratis. Hopelijk zien we u terug op onze jubileumexpositie, u bent van harte welkom.