Expositie Fotoclub Drunen 25 en 26 maart

Fotoclub Drunen 2010 bestaat 12 ½ jaar. Dat wordt gevierd met een expositie in buurthuis De Stulp in Drunen. In 2020 viel de viering van tien jaar Fotoclub Drunen in het water door de Covid-19 pandemie. Helaas moesten we toen al onze feestelijkheden aflassen. Dit jaar bestaat de club van enthousiaste amateur fotografen 12 ½ jaar. En dat vieren wij met een uitgebreide expositie in buurthuis De Stulp in Drunen.

Expositie buurthuis De Stulp
Op 25 en 26 maart exposeren de leden van Fotoclub Drunen in buurthuis De Stulp in Drunen. De speciale jubileumexpositie bestaat naast vrij werk van onze leden ook uit een thema tentoonstelling over de voormalige LIPS gebouwen. De expositie wordt geopend op zaterdag 25 maart. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom. Op zondag 26 maart is de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze twee dagen wordt het complete werk getoond en zijn de meeste leden aanwezig.

LIPS
Tijdens de expositie wordt er speciale aandacht besteed aan de voormalige LIPS scheepsschroevenfabriek. Vlak voor dat de fabriek in 2019 werd gesloopt kregen de leden van Fotoclub Drunen de kans om hier te fotograferen. Een selectie van de gemaakte foto’s krijgt een speciale plaats op de expositie en geeft een unieke kijk op deze voormalige fabriek.

Vrij werk
Naast de tentoonstelling van LIPS foto’s tonen de leden van Fotoclub Drunen ook vrij werk. Ieder lid heeft een selectie van het eigen portfolio gemaakt van natuurfotografie tot autofotografie. Van landschappen tot portretten.

FotoClub Drunen 2010
FotoClub Drunen 2010 bestaat uit 17 leden en komt twee keer per maand bij elkaar. Elke tweede maandag van de maand bespreken we ingeleverde foto’s. Op elke vierde maandag van de maand wordt een vorm van fotografie besproken en geoefend, zoals avond- en portretfotografie. Met grote regelmaat fotografeert een aantal leden samen op locatie, zoals in Dordrecht voor straatfotografie, in Den Bosch voor avondfotografie en bij natuurgebied Huis ter Heide voor natuurfotografie. Jaarlijks wordt ook mee gedaan aan verschillende wedstrijden zoals de Benevisie fotowedstrijd, Bondsfotowedstrijd en Foto Nationaal. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van Fotoclub Drunen

Adres Buurthuis De Stulp
Admiraalsweg 100
5151 MR – Drunen