Boek: 2022 AFC68 belicht

In 2018, het jubileumjaar van AFC68, brachten de leden een boek uit met de titel Exposures AFC68-2018. In dat boek werden de foto’s opgenomen van de zeer geslaagde expositie in het Kruithuis in ’s-Hertogenbosch. Twee jaar later, in 2020, het eerste jaar van corona, brachten de leden wederom een gevarieerde fotocollectie bij elkaar in een boek met de titel ingeZOOMd 2020. Met die titel werd verwezen naar het computerprogramma dat het de leden mogelijk maakte digitale clubavonden te houden. En nu, weer twee jaar later, besloten de leden opnieuw een gevarieerde collectie samen te stellen van bijzondere fotobeelden en die te laten drukken in een mooi boek van deze keer bijna 290 pagina’s dik en A-4 formaat groot. Het boek krijgt de titel 2022 AFC68 belicht. Wéér een boek waar we als club trots op gaan zijn. 
 
Vóórdat dat boek gedrukt wordt moeten we wel weten in welke oplage dat gaat gebeuren. En mogelijk bent u ook geïnteresseerd in dit boek. Zie daar de reden van dit bericht.
Wij kunnen u ons boek aanbieden voor EUR 49,— per stuk plus eventuele verzendkosten ad EUR 6,95. Dat komt dan omgerekend neer op nog net geen EUR 0,20 per pagina. 
 
Indien u een of meerdere exemplaren van dit boek zou willen ontvangen, dan verzoek ik u dat mij binnen een termijn van één week te berichten. Wilt u eerst meer informatie, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag. Wij kijken uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groeten,
 
Guus (G.V.M.) Haffmans, 
secretaris AFC68
 
Dovenetel 25
5236 RN Empel – ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-80123483
Kijk voor meer informatie op onze website of stuur een mail.