Ravensteinse fotodagen 2022

Algemeen

De Werkgroep Ravensteinse Fotodagen organiseert voor de 10e keer een fotowedstrijd. Door corona konden wij de afgelopen 2 jaar geen fotowedstrijd organiseren. Dit jaar hebben wij als organisatie bewust gekozen voor een onderwerp naar vrije keuze. Voorwaarde is wel dat de foto’s worden gemaakt in 2022 in de ‘oude’ gemeente Ravenstein. Wij hopen in dit jubileumjaar met dit thema de deelnemers extra uit te dagen om wat meer specifieke foto’s te kunnen maken voor een mooie tentoonstelling in medio augustus en september van dit jaar.

FotolocatiesDe ‘oude’ gemeente Ravenstein betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent , Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden.

InschrijvingWilt u als fotograaf dit unieke thema mede vastleggen en actief meebeleven, dan kunt u voor deze fotowedstrijd inschrijven vanaf nu t/m 31 maart 2022. Haast u, want het maximaal aantal deelnemers is 40.

Periode van het maken van de foto’sHet fotograferen is mogelijk van 1 april t/m 12 juni 2022.

ExpositieDe expositie van deze fotowedstrijd is in Vidi Reo in Ravenstein van maandag 15 augustus t/m zaterdag 17 september 2022. Deze is dagelijks van 12.00 tot 17.00uur te bezichtigen.

Bespreking foto’s en prijsuitreikingOp zondag 18 september 2022 wordt de wedstrijd afgesloten in Vidi Reo in Ravenstein met een bespreking van de foto’s door de jury en de prijsuitreiking van de jury-  en publieksprijs. Tevens kunnen de geëxposeerde foto’s door de deelnemers worden meegenomen.

InschrijvingAls u denkt, hier wil ik aan deelnemen, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden van de website  of een e-mail sturen naar ons e-mailadres.  Het inschrijfformulier wordt u dan toegestuurd. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per persoon. Verdere informatie wordt na inschrijving toegestuurd.