Ontdek Camerakunst ’23

Beleef de betoverende wereld van eigentijdse fotografie bij De Wiele, het huis voor creatieve expressie in Geldrop.

Onze nieuwe expositie, CameraKunst ’23, onthult het werk van getalenteerde amateurfotografen en cursisten die verbonden zijn aan ons creatieve bolwerk. Van adembenemende natuurfoto’s tot door AI (Artificial Intelligence) gecreëerde kunst, deze tentoonstelling neemt je mee op een visuele reis die je niet mag missen.

 

Opening door Wethouder Peter Looijmans
Op zaterdagmiddag 18 november, om 14.00 uur, opent Wethouder Peter Looijmans de
deuren naar deze expositie in onze monumentale locatie aan het Cultuurplein De Bleek. Vanaf dat moment ben je van harte welkom om de expositie te bezoeken (op openingstijden van de Wiele) en deze blijft toegankelijk tot en met zondag 14 januari 2024.

Fascinerende wereld van fotografie
CameraKunst ’23 is meer dan alleen een tentoonstelling; het is een samensmelting van individuele creatieve expressie en de behoefte om samen aan de slag te gaan.
De expositie bestaat uit drie fascinerende secties, elk met een uniek verhaal. Van werken gecreëerd door onze cursisten en leden van de Fotowerkgroep tot een boeiende kijk op de ontwerpfase van de Geldrop-Mierlose Theedoek door kinderen van basisscholen in onze dorpskernen.

Leer de fijne kneepjes van het vak
Iedereen kan foto’s maken, maar als je meer zoekt en de fijne kneepjes van het vak wil leren dan ben je bij de Wiele aan het goede adres. We hebben cursussen voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. Ontdek hoe je de mooiste plaatjes kunt maken.
Je kunt ook lid worden van de Fotowerkgroep. Daar ligt het accent op het samen aan de
slag gaan, van elkaar leren en nog veel meer wat je in groepsverband kunt vastleggen.

Laat je inspireren
Kortom, laat je inspireren door CameraKunst ’23. De fascinerende wereld van fotografie wacht op jou. Ontdek op onze website het aanbod van aantrekkelijke cursussen. Of sluit je aan bij onze Fotowerkgroep voor telkens nieuwe uitdagingen op fotografisch gebied.

Opmerking:
De Fotowerkgroep heeft dringend behoefte aan nieuwe leden ! Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Fotowerkgroep. U kint on berwikwn via de mail.

Gastenboek
De fotografen van CameraKunst ’23 vinden het fijn om van je te horen wat jij van de expositie zelf vindt en wat je tips zijn om mee te geven voor een volgende expositie.

Ze horen graag:
• welke manier van exposeren jou het meeste aanspreekt,
• welke serie van welke fotograaf jij de beste vindt,
• welke individuele foto of welke foto’s jij het best geslaagd vindt en waarom ?

Noteer jouw mening in het Gastenboek !!