Fotowedstrijd 20 jaar Ruimte voor Ruimte in Brabant

 

Doe jij mee aan de fotowedstrijd Ruimte voor Ruimte?
Thema: Ruimte voor het Brabant van morgen

Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Twee decennia waarin zij heeft bijgedragen Brabant een basis te geven voor het wonen van morgen. Een tijdperk ook waarin Brabant is veranderd en nog steeds volop in ontwikkeling is. Er wordt goed nagedacht over hoe wij straks moeten wonen, werken en recreëren in onze mooie provincie. Over hoe we ons optimaal verplaatsen, over hoe we energie opwekken. En ook, hoe we voldoende ruimte creëren voor wonen, natuur en landbouw. Maar wat houdt het leven en wonen in het Brabant van morgen in? Wat is jouw impressie van het wonen, werken, recreëren in het Brabant van morgen? Wij kunnen er van alles over bedenken, maar hoe zien Brabanders dat zelf? Ofwel, hoe zie jij dat? Daar zijn we benieuwd naar!
Daarom organiseren we een speciale fotowedstrijd. Ben jij een Brabantse (hobby)fotograaf? Vang dan jouw visie over leven en wonen in het Brabant van morgen in een ultieme foto. En maak kans op mooie prijzen.

Wat moet je doen?
Pak jouw camera, drone of smartphone en maak de foto waarvan jij denkt dat die een goed beeld geeft van het Brabant van morgen. Is jouw foto de meest creatieve, originele of opmerkelijke? Dan maak je kans dat je foto door een vakkundige jury wordt bekroond en tentoongesteld op een speciale expositie in het provinciehuis in september dit jaar. Bovendien ding je, naast een professionele vergroting van jouw foto, ook mee naar een fantastisch culinair en cultureel weekendje weg in je eigen Brabant! Meer informatie over de wedstrijd en de voorwaarden waar je aan moet voldoen lees je op de website van Ruimte voor Ruimte (www.ruimtevoorruimte.com/fotowedstrijd)

De fotowedstrijd sluit op 31 juli 2021.

Ruimte voor Ruimte
Postbus 79
5201 AB ‘s Hertogenbosch
T 073-615 49 59
info@ruimtevoorruimte.com
www.ruimtevoorruimte.com