Fotogroep Raak exposeert met Pasen in Dorpshuus Ledeacker 8 tm 10 april

De fotografen Henk Kempen, Theo Bögels, Herman Peters, Marga Nuijs en Rens Hubers vormen sinds 2014 Fotogroep Raak.

In het Paasweekend van 8 – 9 – 10 april as. zal Fotogroep Raak zich weer presenteren met een expositie in ’t Dorpshuus te Ledeacker. Alle fotografen tonen daar hun beste recente werk.

Theo Bögels (Sint Agatha) fotografeert graag onderweg. Tijdens eerdere exposities toonde hij veelal straatbeelden. Nu zal Theo zijn kijk op het landschap laten zien.

Henk Kempen (Ledeacker) laat een opmerkelijke serie zien met als titel “Kijk op de wereld”. Maar Henk is een veelzijdig fotograaf dus ook de natuur en de straat komen aan bod.

Marga Nuijs (Wanroij) is een gepassioneerd fotograaf die zowel in haar studio als in de wereld daarbuiten bijzondere beelden weet vast te leggen. Sfeervolle foto’s maar ook verhalende foto’s waarbij de kijker volop wordt uitgedaagd.

Rens Hubers (Mill) zal een aantal “tegenliggers” laten zien, mensen die hij tegenkomt en na een praatje op de foto zet. Ook toont Rens een aantal “stille” beelden.

Herman Peters (Wanroij) fotografeert met een bijzondere camera wat leidt tot een sfeervol effect in zijn beelden. Tevens toont Herman een aantal portretten.  

Herman draagt ook zorg voor het vakkundig afdrukken van de foto’s voor deze expositie.

De fotografen van Raak zijn blij dat zij hun werk weer mogen laten zien aan alle belangstellenden. De bezoekers kunnen gaan genieten van een fraaie verzameling foto’s.

Op zaterdag 8 april om 13.30 uur zal Wicher Bos, voorzitter van de Koninklijke Fotobond afdeling Brabant Oost, de expositie openen.

De expositie van Fotogroep Raak is in ‘t Dorpshuus, Stippent 2a in Ledeacker.

Openingstijden:

zaterdag 8 april:            van 13.30 – 17.00 uur

zondag 9 april:              van 13.30 – 17.00 uur

maandag 10 april:          van 13.30 – 17.00 uur

Fotogroep Raak heet iedereen van harte welkom. De toegang is gratis!

Voor meer informatie kan men bellen met:

  • Henk Kempen 06 241 670 57
  • Herman Peters 06 373 216 99

of mailen door te klikken op deze link