Expositie ’t Karregat in Berckelhof vanaf 21 juli

Fotograferen in en rondom een woonzorgcomplex, dat is voor leden van een fotoclub geen dagelijkse kost. Een foto-expositie maken met wat er dan zoal gefotografeerd is: van hetzelfde laken een pak.
Toch is dat wat we nu bezig zijn te doen en wat op 21 juli in dat woonzorgcomplex zichtbaar wordt.

In de afgelopen maanden hebben leden van Fotoclub ’t Karregat allerlei activiteiten in en rondom het woonzorgcomplex Vitalis Berckelhof bezocht en gefotografeerd. Van een rommelmarkt tot workshops met de basisschool, van luisteren naar muziek tot een koningsaubade en van creatief met naald en draad tot koken voor dummies.

Dan kijk je niet alleen door de zoeker van je camera. Die mens in de zoeker reageert op je, spreekt je aan. Meer dan dat, ontvangt je met open armen. Je laat je camera zakken en komt met elkaar in contact. Er ontstonden leuke interacties.
De tentoonstelling bouwen we op rond al de activiteiten waarbij we op bezoek gingen. We hopen zowel voor de mensen die we daarbij ontmoetten als voor andere belangstellenden een verrassend en stimulerend geheel samen te stellen. Voor bewoners en hun gasten ook beelden om naar terug te keren en verhalen met elkaar te delen.
De opening van de expositie is op 21 juli om 14 uur in het restaurant van Berckelhof. Daarna blijft de expositie dagelijks tussen 10 en 16 uur te bewonderen tot en met 18 september in de hal van Berckelhof aan de Generaal Cronjéstraat 3, 5642MH te Eindhoven.
U bent van harte welkom!