35e expositie Fotogroep Best

Zaterdag 19 en zondag 20 maart 2022 wordt de 35e fototentoonstelling gehouden door Fotogroep Best.Op zaterdag is de openingstijd van 12:00 tot 18:00 uur, zondag van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is ook dit jaar gewoon gratis.

Fotogroep Best bestaat uit zo’n 20 enthousiaste amateurfotografen die tijdens deze expositie hun meest recente en beste foto’s laten zien.

 

Naast het “vrije werk” van de fotografen zijn er ook bijzondere themafoto’s te zien en foto’s van de gezamenlijke foto uitstapjes in het afgelopen jaar.Wat deze thema’s en uitstapjes zijn blijft nog een verrassing. Uiteraard zijn de fotografen tijdens de tentoonstelling aanwezig om alle mogelijke vragen te beantwoorden over hun werk.Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze expositie in de grote zaal van Zalencentrum Prinsenhof in het centrum van Best.

De route naar Zalencentrum Prinsenhof, Hoofdstraat 43, 5683 AC Best vind je hier.

Bezoek onze website  en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste berichten.Ook lid worden van Fotogroep Best? Maak vrijblijvend een afspraak via de website , of kom langs op een van onze bijeenkomsten om kennis te maken. Op oneven dinsdagen vanaf 20:00 uur hebben we meestal een bijeenkomst in buurthuis ’t Centrum, Spar 4 Best. Ter introductie mag je drie bijeenkomsten zonder verdere verplichtingen bijwonen.