Zicht op mensen, een foto expositie van Rudo van Rooij

Bladerend door mijn fotoarchief keek ik met veel voldoening terug naar de vele foto’s die ik maakte tijdens onze bezoeken aan de projecten van Goede Werken Glorieux in Addis Abeba in Ethiopië. Projecten waarin mijn vrouw en ik een werkzaam aandeel hadden. En die ons behalve mooie herinneringen een schat aan foto’s opleverden. Zo kwam het idee binnen ze tentoon te stellen. Foto’s van hulpbehoevende mensen die wij tot op de dag van vandaag opvangen in het ouderen project in Addis Abeba.

Foto’s ook van ons eigen project Wonderful, dat al tien jaar bestaat en dat ‘kansloze’ kinderen de mogelijkheid biedt onderwijs volgen. En dat al wonderlijke resultaten heeft afgeworpen. Het afgelopen jaar studeerden bij voorbeeld twee van ‘onze´ kinderen af aan de universiteit in Addis Abeba.

Zelf hielden wij er een geweldige verzameling foto’s aan over. Een 45-tal gaan wij nu tentoonstellen. Ze zijn ook te koop. En – u raadt het al – de opbrengst gaat naar het project in Ethiopië van de Stichting Goede Werken Glorieux www.goedewerkenglorieux.nl

 

De expositie vindt plaats in het pand Sniederslaan 43 te Bladel.

Opening vrijdag 14 februari om 19.00 uur. Openingsuren:
Vrijdag           14 februari 17.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag       15 februari 12.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag    19 februari 13.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag           21 februari 13.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag       22 februari 12.00 uur tot 16.00 uur

Graag tot ziens
Rudo van Rooij