24 september 2020 Lezing Bart Siebelink – Grip op Creativiteit gaat NIET door

In verband met de ontwikkelingen van corona en de te verwachten grote opkomst is het ons niet gelukt een geschikte locatie te vinden waar iedereen op 1,5 meter afstand kan zitten. Daarom heeft het bestuur, in overleg met Bart Siebelink besloten de lezing voorlopig uit te stellen. Mocht de situatie in positieve zin veranderen, dan komen wij hier graag op terug.

Hoe ontwikkel je een idee? Hoe kom je tot de kern? Hoe maak je een beeld interessant en wanneer weet je dat het goed is? Daarover gaat deze presentatie van Bart Siebelink, auteur van het spraakmakende boek Grip op Creativiteit. Bart maakt je deelgenoot van zijn speciale manier van kijken en denken. De gewoonste onderwerpen krijgen daardoor opeens een nieuwe betekenis. In dit persoonlijke verhaal deelt Bart zeer openhartig zijn feilbaarheden, maar ook de inzichten en keuzes die voor hem bevrijdend bleken. Tipje van de sluier: voor vrijheid en inspiratie heb je geen zeeën van tijd of bergen geld nodig.

Het zijn lastige tijden voor iedereen die bijeenkomsten organiseert. Voorop staat dat alles Corona veilig moet kunnen plaatsvinden. Daarom geldt voor de lezing met Bart Siebelink die gepland is op 24 september a.s. een afwijkende procedure. 

In de nieuwsbrief van 5 september aanstaande leest u of de lezing definitief doorgaat. Dat hangt o.a. af van de mogelijkheden in de Brink in Eerde  in verband met corona maatregelen.

De manier van inschrijven voor de lezing zal ook nieuw zijn. Er komt een speciaal e-mailadres voor het aanmelden. Bovendien wordt vooraf aanmelden verplicht.

Bij binnenkomst wordt uw naam gecontroleerd. Zonder  aanmelding vooraf kunnen wij geen toegang verlenen. We doen dit omdat we verwachten een beperkte zaalcapaciteit te hebben. Mocht de belangstelling groter zijn dan de capaciteit van de zaal dan telt de volgorde van aanmelden. Mocht u niet in aanmerking komen  de lezing bij te wonen, dan krijgt u uiteraard tijdig bericht.

De concrete aanwijzingen komen als gezegd in de nieuwsbrief van 5 september, dit alles natuurlijk onder Corona-voorbehoud.

Onderwerp mail: Lezing Bart Siebelink
Mail adres:    aanmelden.oostbrabant@outlook.com