Fotogroep Vlijmen houdt Paasexpositie

Fotogroep Vlijmen houdt Paasexpositie

Paaszaterdag 20 april, -zondag 21 april en -maandag 22 april 2019 houdt Fotogroep Vlijmen haar jaarlijkse Paasexpositie in Buurthuis ‘De Korf’ in Vlijmen. Een grote verscheidenheid aan foto’s, samen met een diversiteit aan presentatievormen, maken de tentoonstelling ook dit jaar weer tot een lust voor het oog.

In 2 zalen zullen de leden van Fotogroep Vlijmen U verrassen met een zoektocht naar de eigen signatuur. De foto’s, gepresenteerd als een eenheid, stralen de fotografische persoonlijkheid van de fotograaf uit. Dit jaar zijn er ook weer drie projecten, te weten ‘À la Jheronimus Bosch’ Tuin der Lusten’, ‘Vormen’ en ‘Het Koffertje’. Hierbij hebben de fotografen hun eigen invulling gegeven aan een gemeenschappelijke opdracht.

Als bonus zal er dit jaar een gastexposant zijn in de persoon van Julia Klijn. Haar werk is gebaseerd op emoties, sfeer en rustige momenten. Zij legt dit vast op haar eigen dromerige manier. www.juliaklijn.com

Op zaterdag 20 april om 13:30 uur zal de Paasexpositie geopend worden door wethouder Peter van Steen van de gemeente Heusden.

Wilt U meer weten van alle ‘ins’ en ‘outs’ van de foto’s en de projecten. Dat kan! Op zondag en maandag worden er rondleidingen georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen.

Kijk ook eens op onze website: www.fotogroepvlijmen.nl

De openingstijden zijn op zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zondag en maandag van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Adres: Mgr. van Kesselstraat 29 in Vlijmen.
De toegang is gratis.