Uitnodiging Expo Shot ’71, 4 en 5 november

Leden van Shot’71 uit Berlicum laten op twee dagen hun zelfgemaakte foto’s en films zien.

De foto-expositie is doorlopend te bezoeken. Kom inspiratie opdoen, ontmoet leden van onze club en de mensen die de foto’s en films maken.

Kom naar EXP0 Shot’71:
zaterdag 4 november 2023 van 11.00 tot 17,00 uur
zondag 5 november 2023 van 10.00 tot 17.00 uur.

Plaats: De Moerkoal Driezeeg 20 in Middelrode.

toegang gratis

Foto-Expositie
Doorlopend is er een foto-expositie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Straatfotografie, portretten, reisfoto’s, natuurfoto’s enz. 

Film en AV vertoningen.
Op zaterdag en zondag zijn films te zien die door leden zijn opgenomen in Nederland en andere landen: natuurfilms, korte documentaires en cultuur. Indrukwekkende beelden. Onder meer films over personen, korte documentaires, natuuropnames, enz.

Shot’71 is een vereniging met leden, die als hobby hebben het maken van foto’s, audiovisuele presentaties en film. De verschillende activiteiten vinden plaats in drie groepen.

De fotoclub heeft maandelijks een bijeenkomst. Tussendoor fotograferen we op locatie of wordt een avond extra informatie gegeven over specifieke onderwerpen: flitsen, macro’s, panoramafoto ’s, maken enz.

De filmgroep komt twee maal per maand bijeen. Dan bekijken en bespreken we de gemaakte video’s en leren op die manier van elkaar. Onderling worden per groepje diverse onderwerpen op de film vastgelegd.

De AV groep komt maandelijks bijeen. Het accent ligt op het maken van Audiovisuals met beeld en muziek over doperse onderwerpen.

Naast kennisoverdracht is ook gezelligheid een belangrijk onderdeel van de clubavonden.

Kom kennis maken: dat kan op één van onze verengingsavonden.

Kijk op onze website voor meer informatie.