Kiek Veldhoven 9 maart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hét fotografie-event voor De Kempen en omstreken

Het wordt wederom tijd voor een interessante avond voor fotografen uit De Kempen en omstreken. Daarom vindt op woensdag 9 maart de tweede editie van Kiek Veldhoven plaats in theater De Schalm. Tijdens dit evenement komen liefhebbers van fotografie bij elkaar om een inspiratievolle avond te beleven. Naast een expositie in de foyer word je als bezoeker meegenomen in de wereld van onze gastsprekers.

Kiek Veldhoven verwelkomt namelijk niet één, maar twee fotografen op het podium. Er is ruimte voor het verhaal van zowel lokaal talent als een landelijk bekende fotograaf. Tijdens deze tweede editie ontvangen we allereerst Rob Engelaar. De freelancer uit Mierlo werkt onder meer voor het ANP en neemt je mee in zijn wereld als nieuwsfotograaf. Een totaal ander verhaal hoor je later op de avond. Dan staat namelijk Andrea Gulickx op het podium. Zij is vooral bekend om haar creatieve fotografie en duikt daar deze avond dieper op in.

Het blijft niet alleen bij luisteren, want Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan direct vragen stellen en een vast onderdeel is de fotobespreking. Alle bezoekers kunnen vooraf één van hun eigen foto’s insturen die bij het hoofdthema van deze avond past. Er bestaat een mogelijkheid dat jouw beeld dan door Andrea Gulickx wordt besproken. Daarnaast ga je naar huis met de nodige tips voor uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen. Kortom, Kiek Veldhoven biedt een interessante avond die geen enkele fotograaf uit de regio wil missen.

Tickets kosten € 9,- en zijn via (link) te koop.

Aanvang 19.30 uur

Locatie: Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven