Interactieve lezing smartphonefotografie 13 september 2023

Frans Artz en Ella Wozniak verzorgen een boeiende lezing over hun werk op:

13 september aanstaande om 19.30 uur in het

Huis van Waalre, Kon. Julianalaan 19 in Waalre

Vóór de pauze vertellen zij over hun toevallige ontmoeting die leidde tot de samenwerking die zij nu hebben op vooral fotografisch gebied. Uitgangspunten daarbij zijn verlies en verdriet, emoties die zij samen delen en in hun foto’s verbeelden. Zij laten je voor de pauze kennismaken met een andere manier van fotograferen dan je gewend bent, waardoor je meer inspiratie krijgt voor de smartphonefotografie en het gebruik van apps. Hun fotowerk is én heel creatief én zij hebben daarover ook veel mooie, positieve en ontroerende dingen te vertellen. De presentatie is zowel amusant als interessant.

Na de pauze volgt een interactief deel: je kunt op je eigen tablet of smartphone meedoen met de apps die Frans zal toelichten. De informatie over die apps krijg je vóór 13 september toegestuurd in je inschrijfbevestiging.

Neem voor de diversiteit van beelden van Frans en Ella eens een kijkje op hun instagramaccount.

Deelname aan deze interactieve lezing is alleen voor leden van de Fotobond afdeling Oost-brabant gratis.

Niet leden en introducees betalen € 7,50. Vanwege een beperkt aantal plaatsen wordt de volgorde bepaald op volgorde van inschrijving.

Inschrijven kan via deze link

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Niet leden ontvangen tevens een Tikkie voor de betaling.

Frans Artz studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.
Met zijn passie voor fotografie won hij Canon Masters titel straatfotografie en behaalde hij zijn Bonds Meester Klasse ( BMK) met een smartphone serie over Josy.
Werkt als fotograaf en beeldend kunstenaar aan beelden in mixed media, photopolymer etching en nature prints. In de serie: Time, Traces, Transformation is liefde voor de natuur en de kwetsbaarheid hiervan uitgangspunt.

Ella Wozniak studeerde aan het Huis van Cultuur, afdeling schilderen in Nowy Sacz, Polen
Zij was lid van Kunstcollectief Tel-Aviv, Israel, waar zij ook haar werk exposeerde.
Werkt als fotograaf (zowel digitaal als analoog) en als beeldend kunstenaar aan beelden in mixed media, photopolymer etching en nature prints. Haar laatste werk gaat over de serie “La Femme”, waarin zij zichzelf uitbeeld in een poëtische benadering.