Fotografiecafé in Asten 19 oktober

Fotokring Beeldhoek Asten-Someren organiseert op woensdagavond 19 oktober a.s. een Fotografie Café in het Varendonck College aan de Beatrixlaan in Asten. Op deze avond is fotograaf Adriaan de Roode de gastspreker.

Zijn specialiteit is sportfotografie en 3D fotografie. Bij sportfotografie probeert hij de emotie van sporters te vangen in beeld. Adriaan is voorzitter van de Fotoclub IRIS en in het dagelijks leven Sport, Theater en Event fotograaf. Daarnaast heeft hij 2021 met de Fotobondwedstijd twee prijzen gewonnen met sportfoto’s, wat vrijwel nooit voorkomt. Hij is van 1980 tot 1994 professioneel fotograaf geweest en heeft ook lesgegeven op de Vrije Universiteit in Amsterdam in 1986-87.

Aan het eind van de presentatie volgt een demonstratie van 3D fotografie zodat u zelf kunt ervaren en vooral zien hoe dit werkt. Het belooft in ieder geval een interessante bijeenkomst te worden.

De locatie is de aula van het Varendonck College aan de Beatrixlaan 25 te Asten.

De avond duurt van 20.00 – 22.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

De entree bedraagt €5,- en er zijn diverse drankjes te verkrijgen (graag contant betalen).

Fotokring Beeldhoek is een fotoclub. Omdat wij gezamenlijk dezelfde interesse voor fotografie delen beleven wij veel plezier aan onze fotoclub. Ieder doet dat op zijn eigen manier. De intensiteit waarmee, en de invalshoek van waaruit gefotografeerd wordt, wisselt van persoon tot persoon. Omdat je fotografeert, en geïnteresseerd bent in het medium fotografie als creatieve uitingsvorm, kun je veel plezier beleven aan een fotoclub.