Fotoclub Optika exposeert in De Nieuwenhof tot eind juni 2023

Het is al min of meer een traditie dat Fotoclub Optika de eerste zes maanden van het jaar een foto-expositie houdt in het atrium van woonzorgcomplex De Nieuwenhof aan de Visser in Deurne. Zo ook dit jaar. Voor Optika een mooie kans om te laten zien waar de leden mee bezig zijn en tegelijkertijd met deze expositie een steentje bij te dragen aan de aankleding van De Nieuwenhof.

Dit jaar heeft de fotoclub ervoor gekozen om niet alleen individueel werk te exposeren, maar ook aandacht te schenken aan haar verbondenheid met andere organisaties in Deurne. De afgelopen jaren worden de fotografen van Optika met regelmaat betrokken bij grote publieks­evenementen die in Deurne worden georganiseerd. Zo zijn zij in 2022 o.a. uitgenodigd door de Nacht van het Witte Doek, de Castle Rally Deurne en Deurne 1300 voor het maken van foto’s. Elke keer weer een mooie uitdaging voor de deelnemende fotografen. Vandaar dat Optika ook 18 foto’s van deze evenementen in de expositie heeft opgenomen.

Fotoclub Optika uit Deurne heeft nog tot 20 juni een expositie in verzorgingshuis de Nieuwenhof, Visser 4 in Deurne. Tot 20 uur is de deur elke dag geopend voor publiek. De getoonde foto is van Martin Janssen.