Foto Individueel in 2023

Foto Individueel is de wedstrijd voor alle leden van de Fotobond die tweemaal per jaar gehouden wordt. Op 22 oktober heeft in Druten de bespreking en prijsuitreiking van beide edities van 2022 plaats gevonden. Ook voor 2023 zal een Foto Individueel dag worden georganiseerd. Deze bespreking staat open voor alle leden van de Fotobond, niet alleen de deelnemers en de winnaars. Het bijwonen van deze dag is leerzaam; je leert beter kijken naar foto’s en je doet inspiratie op voor je eigen fotowerk.

Ingezonden voor de wedstrijd FI 2023 – 1 kan worden van 1 febr. tot 15 maart. De genres voor deze wedstrijd zijn: De mens, Natuur, Creatief en Vrij

Het is voor de eerste keer dat geüpload kan worden voor het genre creatief, daarom een globale en zeker niet uitputtende beschrijving van het type foto’s dat onder dit genre valt. Het kunnen vrij bewerkte realistische, surrealistische en kunstzinnige foto’s zijn door toepassing van fotografische bewerkingen die leiden tot fotografische schilderkunst, abstractie of surrealisme, foto’s die je meenemen naar de grens van het herkenbare. Het kunnen dubbelbeelden zijn of met ICM gemaakte foto’s. Je kunt je voor dit genre uitleven en een geheel eigen wereld scheppen.

Cördinator: Rob Gerritsen, e-mail .
Voor het wedstrijdreglement, klik hier.