Foto Expressie Groep Gemert 25 en 26 maart

De Foto Expressie Groep Gemert (FEGG) houdt op zaterdag 25 en zondag 26 maart haar jaarlijkse clubexpositie. Deze vindt plaats in de voormalige Gerarduskerk aan het Sint-Gerardusplein in Gemert, ingang Burgemeester Rietmanstraat.

De Gemertse fotoclub telt na een groeisprint in het begin van dit seizoen 25 leden. Die ontmoeten elkaar op clubavonden bij KunstLokaal waar ze elkaars werk bespreken, samen aan de slag gaan met fotoprojecten of thuisopdrachten krijgen met een bepaald thema.

Dat de FEGG daarbij een hoog niveau haalt, blijkt uit de resultaten die worden behaald tijdens de deelname van de BondsFotoWedstrijd. Dit is een nationale wedstrijd van de Fotobond. In het afgelopen seizoen eindigde de FEGG als 23ste op een totaal van 120 deelnemende clubs. Twee FEGG-leden vielen hierbij individueel in de prijzen. Mariska Vereijken scoorde een zilveren en een bronzen sticker en Huub de Bresser won een bronzen sticker.

Belangstellenden die lid willen worden van de FEGG kunnen zich aanmelden via een mail.

Publiek dat het werk van de FEGG-leden wil zien kan op 25 maart van 11.00 tot 16.30 uur en op 26 maart van 11.00 tot 16.00 uur.