Foto-expositie Hans Vervloed en Louis Janssen bij Huis73

 Van 23 november 2021 tot en met 16 januari 2022 is de foto-expositie ‘Verrassende Ontmoeting’ van Hans Vervloed en Louis Janssen bij Huis73 te bezichtigen. Gratis toegang.

Janssen en Vervloed zijn al tientallen jaren met veel enthousiasme bezig met fotografie. Beiden hebben nog de tijd gekend dat er alleen analoge fotografie bestond. Met de opkomst van de digitale fotografie zijn ze overgestapt op een digitale camera en ontdekten gaandeweg het foto bewerken. Dit is een belangrijk onderdeel van hun werk geworden. Door middel van het manipuleren van beeld verdraaien ze de werkelijkheid waardoor de kijker op het verkeerde been worden gezet. Hierbij wordt vaak humor gebruikt. Janssen noemt dit heel toepasselijk ‘Crealistic Images’.

Ontmoeting

Toen Hans en Louis enkele jaren geleden kennis maakten met elkaars werk, waren ze blij verrast. Nog nooit hadden ze iemand ontmoet wiens werk zoveel gelijkenis vertoont, maar toch een eigen karakter en handschrift heeft. Een ontmoeting móést er natuurlijk komen en sindsdien wisselen ze geregeld tips en trucs uit. Het plan om samen te exposeren werd geboren. 

Praktische informatie

‘Verrassende Ontmoeting’ is vanaf 23 november te zien bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 74. Doordeweeks geopend van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. In de kerstvakantie kunnen openingstijden afwijken. Meer info: www.huis73.nl.