Foto expositie 1 en 2 april 2023 in de Meent te Nuland

In het weekend van 1 en 2 april 2023 wordt de jaarlijkse expositie van Fotoclub Nuland gehouden in gemeenschapshuis de Meent. Naast de gebruikelijke expositie waarin leden een aantal foto’s in de categorie ‘vrije fotografie’ exposeren, hangt er van elk lid één foto die gemaakt is voor de jaaropdracht. Het thema van de jaaropdracht is dit jaar ‘Stads- of dorpsplein/markt’. Een professionele vakjury beoordeelt de foto’s van de jaaropdracht en zal op zondag 2 april de prijswinnaars bekend maken.

Ook voor het publiek is een belangrijke rol weggelegd, zij bepalen de winnaar van de publieksprijs. Het publiek kan een winnaar kiezen uit het gedeelte ‘vrije fotografie’, maar ook een winnaar uit de foto’s van de ‘jaaropdracht’.

Als extra onderdeel van deze expo kunnen leden, in een aparte zaal, hun eigen keuze maken en zullen de resultaten van de diverse themawerkgroepen van het afgelopen jaar worden getoond. Het belooft weer een mooie en inspirerende tentoonstelling te worden, die je niet mag missen!

Expositietijden:

zaterdag 1 april van 11:00 uur tot 17:00 uur.
zondag 2 april van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie: Gemeenschapshuis de Meent, Prins Bernhardplein 10, 5391 AR Nuland.

De toegang is gratis. Op zondagmiddag 2 april om 16:00 uur maakt de vakjury de winnaar van de jaaropdracht bekend. Wij hopen u te zien.