Expositie in Jan Cunenpark Oss door Fotoclub Focoss 17-9 t/m 2-10

Fotoclub Focoss (Oss) organiseert van zaterdag 17 september t/m zondag 2 oktober een grote foto-expositie buiten op het grasveld in het Jan Cunenpark in Oss

Gratis en 24 uur per dag toegankelijk.

De opening wordt zaterdag om 14.00 uur verricht door de bekende Laura Vink van Vink Academy.

Ook worden dan de prijzen van de gehouden fotowedstrijd “Mijn Oss” uitgereikt door Alex Pansier.

De 30 mooiste inzendingen worden ook op een groot fotodoek geprint en geëxposeerd.

Waren er vorig jaar 30 fotodoeken, dit jaar komen we op ruim 75 (!) grote fotodoeken van 330 cm breed en 105 cm hoog met elk 3 prachtige en supergrote foto’s van 90 x 60 cm. 

Een grote verscheidenheid aan foto’s: natuur – dieren – architectuur – macro – abstract – Oss – urbex – portret – sport -enz. Elk lid heeft een eigen doek en daarnaast zijn er 10 doeken met foto’s van de verschillende werkgroepen.

Een soort “Panorama Mesdag”:

Heel bijzonder wordt dit jaar de grote cirkelvormige presentatie met daarbinnen drone-foto’s van de Maas langs de gehele gemeente Oss met daarop veel foto’s van bekende plekjes in de buurt van die Maas.

Aan de buitenkant van deze cirkel  komt heel bijzonder werk van twee Osse fotografen: Alex Pansier, nature Photographer en winnaar bij National Geographic, en Frederique Nieuwöhner.

Zij vervangt een deel van een lang geleden gemaakte foto van Oss door de situatie zoals die nu is.

Fotoshoot:

Op zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 september  kan iedere bezoeker zich laten fotograferen in een tijdelijke studio-setting en krijgt de foto gratis thuis gemaild. Ook leuk voor de kids!!

Koop afdrukken van de foto’s voor een goed doel:

Van alle geëxposeerde kan men tegen een scherp prijs een mooie afdruk bestellen. De opbrengst komt naar keuze ten goede aan Opbouwhulp Oekraïne of Voedselhulp Afrika.

Fotopuzzeltocht met leuke prijzen:

Groot en klein kan tijdens de expositie meedoen met de fotopuzzeltocht!!  Kijk uit welke grote foto het detail is afgebeeld op het puzzelformulier en win een van de mooie prijzen.

Op onze website  vind je meer informatie over onze fotoclub en deze expositie.