Expo Salvo Collectief | NOTHING. CLICK. EVERYTHING | 30.10.2021 – 27.11.2021

Salvo Collectief maakt sinds 2012 publicaties. Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar begonnen bijna 10 jaar geleden met het maken en verspreiden van een periodiek rondom een zelfopgelegd, fotografisch getint thema. Daarin keren ze het medium
fotografie binnenstebuiten. Met steeds een ander thema in het achterhoofd (van beweging, kader, schaal tot pixel) bedrijven ze, zoals ze het zelf graag noemen, fotofictie. Fictie niet als associatieve fantasie, maar als de mogelijkheid van waarheid. Zoals een goed boek niet iets geeft, maar iets afneemt: een van je zekerheden.

Salvo makes and shakes photography
In de expositie ‘Nothing. Click. Everything’ kijkt Salvo terug op de 12 publicaties, diverse residenties en tentoonstellingen. In een poging dwarsverbanden te vinden, ontstaan nieuwe experimenten, inzichten en mogelijkheden.

Bij Pennings Foundation wordt naast het werk uit de publicaties een vuistdik boek, Out-AndOut, in een oplage van 4 gepresenteerd dat het gemaakte drukwerk herschikt en herdefinieert.

Salvo Collectief bestaat uit: Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar. Voor info zie: salvo-periodiek.nl
Opening: 30 oktober 2021 16.00 – 18.00 uur
Voor info en aanmelding zie www.penningsfoundation.com.

De expositie is te zien van 30 oktober t/m 27 november 2021 bij Pennings Foundation, Geldropseweg 63, Eindhoven.

Open woensdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur.