Derde editie van Kiek Veldhoven – woensdag 15 juni

Hét fotografie-event voor De Kempen en omstreken
Het wordt wederom tijd voor een interessante avond voor fotografen uit De Kempen en
omstreken. Daarom vindt op woensdag 15 juni de derde editie van Kiek Veldhoven plaats in theater De Schalm. Tijdens dit evenement komen liefhebbers van fotografie bij elkaar om een inspiratievolle avond te beleven. Naast een expositie in de foyer word je als bezoeker meegenomen in de wereld van onze gastsprekers.
 
Kiek Veldhoven verwelkomt namelijk niet één, maar twee fotografen op het podium. Er is ruimte voor het verhaal van zowel lokaal talent als een landelijk bekende fotograaf. Tijdens editie 3 ontvangen we allereerst Marvin Slaats. Muziek is een grote passie van deze Veldhovense fotograaf en zodoende is hij vooral drukdoende met het schieten van beelden op festivals, theaters en allerlei andere podia. Een totaal ander verhaal hoor je later op de avond. Dan staat namelijk natuurfotograaf Jeffrey Van Daele op het podium. 
 
Deze energieke Belg richt zich sinds 2015 volledig op de fotografie, is auteur van meerdere educatieve boeken en bracht tevens het fotoboek ‘Exit Africa’ uit. Daarnaast is hij initiatiefnemer van het digitale magazine Fotokot.
 
Het blijft niet alleen bij luisteren, want Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan direct vragen stellen en een vast onderdeel is de fotobespreking. Alle bezoekers kunnen vooraf één van hun eigen foto’s insturen die bij het hoofdthema (natuurfotografie) van deze avond past. Dit kan naar dit email adres.
Er bestaat een mogelijkheid dat jouw beeld dan door Jeffrey Van Daele wordt besproken.
Daarna verrassen we ook nog enkele toeschouwers van Kiek Veldhoven met de nodige leuke prijzen. Als slot worden er tips gegeven voor interessante uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen. Kortom, Kiek Veldhoven biedt een interessante avond die geen enkele fotograaf uit de regio wil missen.
 
Tickets kosten € 9,- en zijn via de website van Theater de Schalm te koop.
 
Wil je alvast in de stemming komen en op de hoogte gehouden worden over Kiek Veldhoven? Houd dan de Instagram– en Facebook-pagina van dit evenement in de gaten.