Audiovisueel Voorjaarsfestival 11 maart

De inzendmogelijkheid voor het 6e AV Voorjaarsfestival is voorbij. Er zijn 48 AV’s ingestuurd. Dat zijn er meer dan in de beschikbare tijd vertoond kunnen worden.

Het organisatieteam heeft alle inzendingen bekeken en met elkaar besproken. We beoordelen niet en zijn gericht op het tot stand brengen van een gevarieerd en boeiend programma voor 11 maart. We willen elke bezoeker een dag laten genieten van de onbeperkte mogelijkheden van thema en vormgeving.

We hebben een keuze gemaakt en het programma samengesteld. Alle inzenders hebben in de mail bij deze nieuwsbrief vernomen of hun inzending in het programma is opgenomen,.

Het festival is toegankelijk voor de prijs van € 5,00. Het is mogelijk om voor de lunchpauze een lunchpakket bestaande uit 2 belegde broodjes (ham en/of kaas) en een banaan te bestellen voor € 6,00. Bestellen kan voor aanvang van het programma.

Betaling voor toegang en lunchpakket kan alleen contant en liefst gepast.

Voor bezoekers is er de mogelijkheid om na afloop deel te nemen aan een all-you-can-eat maaltijd in het Chinees restaurant Lent Plaza. ER is een uitgebreide keuze uit sushi en grill. De prijs voor deelname is € 32,50 exclusief drank. Na afloop kan ieder zelf in het restaurant afrekenen. Opgave voor deelname is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 9 maart via dit mailadres

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten voor het 6e Internationaal AudioVisueel Voorjaarsfestival op zaterdag 11 maart vanaf 09.00 uur in De Klif, Pijlpuntstraat 1 6515 DJ Nijmegen (wijk Oosterhout). Het programma start om 10.30 uur. Aan het eind van de Terracottastraat is voldoende parkeergelegenheid. Alle verdere informatie vindt u op de website