Audio Visueel voorjaarsfestival 12 maart

1. Geen beperkingen meer vanaf vrijdag 25 februari
Voor ons festival op zaterdag 12 maart gelden geen beperkingen meer. Er is geen toegangsbewijs (QR) nodig, geen 1,5 meter afstand, geen mondkapje, geen beperking voor het aantal aanwezigen. En in de pauzes kunt u weer terecht in het horecagedeelte van de Klif.

Ongetwijfeld zullen er bezoekers zijn die voorzichtig willen blijven. Dus afstand houden of een mondkapje dragen is geen enkel probleem. En… alle andere bezoekers zullen dat respecteren.

Dus de vooraanmelding kan ook komen te vervallen. We kunnen weer maximaal 175 bezoekers toelaten. Dat zou uiteraard geweldig zijn, maar dat hebben we als organisatieteam niet in de hand.
Dat hebt u in de hand…en dus bent u allen van harte welkom.

Vanaf 09.30 uur kunt u terecht in De Klif in Nijmegen-Oosterhout. Het programma in de theaterzaal begin om 10.30 uur.

Omdat er in de ochtend nog een activiteit is in de sporthal, heeft De Klif ons verzocht om vanaf 09.30 uur de ingang boven te gebruiken. Neem dus vanaf de parkeerplaats eerst de buitentrap!

Voor alle verdere informatie (en voor de beste aanrijroute) kunt u terecht op de website 

2. Entree en Lunchpakket
Ondanks alle prijsstijgingen kunnen we het festival dit jaar weer toegankelijk houden voor het luttele bedrag van € 5,00.
Ook dit jaar is er de mogelijkheid een lunchpakket te bestellen. Dat bestaat uit 2 belegde broodjes en een banaan. De keuze is voor wit of bruin brood. De prijs van het lunchpakket is € 6,00.
Het lunchpakket moet bij aankomst besteld en betaald worden (bij voorkeur gepast) en zal tijdig voor aanvang van de lunch (13.00 uur) geleverd worden bij de uitgang van de theaterzaal. Na aanvang van het programma kan er niet meer besteld worden!!

3. Maaltijd na afloop
Na afloop van het festival is er de mogelijkheid om samen naar het Chinees restaurant Lent Plaza te gaan voor een All You Can Eat concept. Bij dit concept besteld u gerechten via de tablet en dit brengen wij aan tafel. U hoeft dus zelf niet te lopen. De gerechten worden op geserveerd in kleinere porties zodat u van ons uitgebreide assortiment kan genieten. De prijs voor deze maaltijd is € 28,50 exclusief drankjes.
Het is noodzakelijk om u vooraf hiervoor aan te melden zodat het restaurant tijdig weet met hoeveel personen we komen. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 9 maart 18.00 uur via dit mailadres.