‘Audio-Visuals; Een dynamische beleving’ door Marcel Batista, 10 oktober

Binnenkort staat bij ons een verrassende gastspreker op het programma.
Marcel Batist uit Naaldwijk is uitgenodigd om een bijzondere discipline binnen de fotografie uit te lichten. Deze avond laten we u kennis maken met de boeiende wereld van audiovisuele producties.
Titel van de avond; “Audio-Visuals; Een dynamische beleving”.

De herinnering aan suffe, saaie avonden waarbij een vriend, familie- of clublid diaporama ’s vertoonde, moet u snel vergeten. Het geklungel met sleetjes dia’s, stuurapparaat en diaprojectors is allang verleden tijd.
Marcel komt met een digitale presentatie. Via de laptop worden beamer een geluidboxen aangestuurd. Hiermee vloeien de thema’s naadloos in elkaar over. Zijn werk wordt nationaal en internationaal hoog aangeschreven en is diverse malen met prijzen bekroond.
Hij is lid van de Landelijke AV-Groep van de Fotobond, lid van de landelijke groep AV-Creatief, voorzitter van AV-Groep Westland en drager van de titel AV-AFIAP (slechts 6 personen in Nederland hebben dit behaald in de afgelopen 60 jaar!).
Wat mag u verwachten?

Natuurlijk laat hij een aantal bekroonde AV’s zien. Maar hij geeft ook uitleg over het begrip ‘audio-visual’, hoe dit samengesteld wordt, welke mogelijkheden er zijn en wat erbij komt kijken.

Audio-Visuals vertellen een (kort) verhaal met een “kop” en een “staart”. En dat kan écht van alles zijn. Van een kort reisverslag tot abstract, van een persoonlijke boodschap tot natuurbeleving. Hiervoor zijn verschillende softwareprogramma’s ontwikkeld.
De beelden worden ondersteund met bijpassende muziek, soms aangevuld met geluidfragmenten en/of ingesproken tekst. Juist die combinatie van beeld en geluid, geven de bezoeker een veel intensere beleving.

Deze avond mag u dus gewoon niet missen! Met de presentatie gaat een nieuwe wereld open. Maak kennis met dit fenomeen en laat de gedachte los “dit is toch niks voor mij”.
Stap over die drempel heen en kom luistern naar heldere tekst en uitleg over audiovisuals, maar ook genieten van shows met prachtige fotografie en zorgvuldig bij elkaar gezochte muziekstukken. Dit concept zorgt voor een zinnenprikkelende avond.
U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden voor deze avond.

Klik op deze link! voor aanmelden!