Fotogroep Zooomm exposeert 25 en 26-11

Fotogroep Zooomm bestaat uit leden van senioren vereniging Wijnu Veghel en is een van de vijf fotoclubs die deel neemt aan het fotofestijn Meierijstad.
Ze zijn de “jongkies ”van de vijf, maar dat is zeker niet te zien aan hun werk.

De groep bestaat uit ruim twintig enthousiaste leden die eenmaal per maand bijeen komen en samen onder leiding, maar met elkaar, eigen werk bespreken.

 

De techniek krijgt hierbij de nodige aandacht, maar in de besprekingen gaat het vooral om de inhoud, compositie, het licht en de opbouw van de foto. Naast de clubmiddag zijn er gezamelijke fotouitstapjes en wordt er gewerkt aan thematische opdrachten. Kortom de leden van fotogroep Zooomm werken met heel veel plezier en enthousiasme aan hun hobby.
Daar waar de een de ander stimuleert en inspireert om op een gezellige en ongedwongen wijze het beste uit jezelf te halen.
Op onze expositie zijn er ruim negentig foto’s te zien van heel uiteenlopende onderwerpen. Schitterend gepresenteerd in mooie lijsten en voorzien van professionele verlichting.

 

 

Fotogroep Zooomm nodigt u graag uit om onze expositie te bezoeken op 25 en 26 november in het vernieuwde Wijnu gebouw ( de Peppelhof )
Adres: Wilgenstraat 15, Veghel.
Openingstijden op beide dagen van 10.00 tot 17.30 uur.

De toegang is gratis. tot ziens op onze expositie.