Fotoclub de FotoSchouw viert 40-jarig bestaan met expositie 28 en 29 maart

Expositie De FotoSchouw uitgesteld!

Naar aanleiding van de situatie rond het corona virus heeft het bestuur van fotoclub De FotoSchouw besloten hun jubileum expositie 2020 tot nader order uit te stellen.

Fotoclub De FotoSchouw bestaat dit jaar veertig jaar en deze mijlpaal zou gevierd worden in het weekend van 28 en 29 maart met een bijzondere jubileum expositie in wijkcentrum ’t Slot. Helaas gaat dit dus nu niet door.

Mogelijk zal deze jubileum expositie later dit jaar alsnog plaatsvinden, zodra er een nieuwe datum bekend is wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Fotoclub De FotoSchouw (Eindhoven) bestaat veertig jaar en viert deze mijlpaal in het weekend van 28 en 29 maart met een bijzondere expositie. Thema van de expositie is natuurlijk ‘40’ en daaraan hebben de leden op creatieve fotografische wijze invulling gegeven.

Naast de thema ‘40’ foto’s zal ook het beste vrije werk van de 37 leden van de club dat weekend te zien zijn. Bij het vrije werk kunnen bezoekers rekenen op ruim 100 foto’s over uiteenlopende onderwerpen, daarnaast worden er ook weer twee series met audiovisuele presentaties getoond. De drie onderdelen tezamen beloven een verrassende jubileumexpositie op hoog niveau waarvan je meerdere uren zult genieten en het is daarom zeker de moeite waard om dit nu al in je agenda te noteren!

Natuurlijk zijn op beide dagen ook de Fotoschouw-leden aanwezig en geven indien gewenst alle nodige uitleg over hun creaties.

 

De expositie vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 maart van 12.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum ’t Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven. Gratis entree en gratis parkeren.