Fotoclub Bernheze exposeert in de Kersouwe 12 mei

Fotoclub Bernheze exposeert in de Kersouwe

Op zondag 12 mei presenteren de 60 leden van Fotoclub Bernheze hun werk van het afgelopen jaar. Het is de vijftiende expositie van deze actieve fotoclub. De toegang voor de openluchtexpositie is gratis, iedereen is welkom  tussen 10.00 en 17.00 uur in het mooie Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk. En omdat het Moederdag is, worden alle moeders op de foto gezet en krijgen zij als cadeautje deze foto meteen mee.

Direct al na de ingang zijn de ‘rode draad’ foto’s te zien. Met één bepaald voorwerp maakt elk lid van de club een foto. Dit jaar is dat een ‘Baby born pop’. Lief, brutaal, humoristisch of ontroerend, een baby(pop) is op zo veel manieren te fotograferen.

De bekende ‘kettting’foto heeft dit jaar een nieuwe opzet. Ieder lid fotografeert een ander lid, terwijl een bepaalde letter in beeld moet zijn. Al deze letters achter elkaar vormen een zin. Kunt u hem vinden?

Daarnaast zijn alle leden gedurende het gehele jaar bezig met hele diverse opdrachten waaruit vele foto’s ontstaan. Dit werk is in het grote amfitheater en het overige deel van het bos te zien.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 12 mei naar Natuurtheater de Kersouwe, kijk en geniet van heel veel mooie foto’s. De toegang is gratis.

Locatie: Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk

Geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Voor de route, zie www.kersouwe.nl

Voor meer informatie over fotoclub Bernheze, zie www.fcbernheze.nl