Foto Individueel 2018

Van 1 september 2018 tot en met 20 oktober 2018 kan er weer worden ingezonden voor ‘Foto Individueel’, een wedstrijd voor ALLE leden van de Fotobond.
De inzend-mogelijkheid wordt 1 september geopend.

 

 

Je logt in op de homepage van de Fotobond. Kies boven het tabje <voor leden> en kies dan <deelname wedstrijden> en kies voor <Foto Individueel>.  
Het is noodzakelijk om van tevoren het reglement te lezen! Ingezonden foto’s mogen vrije maatverhoudingen hebben. 

Ieder lid mag 1 of 2 foto’s inzenden. De foto’s kunnen worden ingezonden in 1 of 2 van de volgende genres: Natuur, Sport, Portret, Model en Open. 

De ingezonden foto’s zullen worden gejureerd door 3 juryleden te weten: Hans Brongers, Simon Ophof en Ton Dirven. 

De hoogst eindigende foto’s worden openbaar besproken op: 

                    2 december 2018 in “De Boodschap” in Rijen

Hierbij worden ook de winnaars bekend gemaakt van elke categorie en de overall winnaar, én de winnaars van een certificaat: Goud met ster, Goud, Zilver en Brons. 

Aanvang bespreking om 10.30 uur en sluiting rond 15.00 uur. 

In de voorgaande jaren werd de openbare bespreking gevolgd door een expositie van de 50 hoogst geëindigde foto’s. Het bestuur van De Fotobond is zich momenteel aan het oriënteren over een nieuwe aanpak van de foto exposities van Foto Individueel, Foto Nationaal en de Bondsfotowedstrijd in 2019. Besloten is dat de expositie van Foto Individueel 2018 daar een onderdeel van zal zijn. We houden jullie op de hoogte van voortgang van deze ontwikkeling. 

Cees van Bodegom 

Coördinator Foto Individueel 

Het reglement voor 2018 kunt u hier lezen: SR_Foto-Individueel-V8.2.pdf