Expositie EMOTIE 16 en 17 november

Op zaterdag 16 november en zondag 17 november vindt in kunstgalerij De Kruisruimte de foto-expositie Emotie  plaats. Deze tentoonstelling laat werk zien van de fotografen: Margit Aerts, Lotte Vrij en Peter Zegveld.

De expositie met de titel ” emotie” weerspiegelt ieders eigentijdse visie op dit veelzijdige onderwerp, de invalshoeken zijn verrassend.

Verrassende benaderingen.

Margit Aerts: Ik ben, ik ga, ik zie en knip! Weer een foto. Niets uitleggen. Gewoon zien. Voor “Emotie” heb ik gevoelens geanticipeerd bij u, de kijker die kijkt naar de foto die ik ‘NU’ aan het maken ben, een reden dus om deze te maken.

Lotte Vrij: Haar foto’s laten universele gevoelens zien die versterkt worden door een surreële omgeving. Daarnaast laat zij de bezoeker een ‘blik’ werpen op persoonlijke momenten.

Peter Zegveld: Fotografie is een kunstvorm en mens en natuur zijn mijn onderwerpen. Een foto moet iets doen met de kijker. Een gevoel overbrengen. Daarbij hoeft een foto niet technisch perfect te zijn. Mijn verhaal hoeft niet jouw verhaal te zijn.

De fotografen nodigen u van harte uit om de expositie te bezoeken.

Foto- expositie: EMOTIE
Datum:               16 en 17 november 2019
Locatie:              De Kruisruimte, Generaal Bothastraat 7E, 5642NJ  Eindhoven
Toegang:             Gratis
Openingstijden:  zaterdag 16  en zondag 17 november 10.00 – 18.00 uur