Digitale fotoexpositie Fotogroep de Gender, Eindhoven

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is De-gender-1024x683.jpgOnze jaarlijkse foto expositie in de vorm die iedereen van ons kent, kon helaas in het jaar 2020 geen doorgang vinden. Lange tijd dachten we dat het toch nog ging lukken maar plots was het al 2021. Daarom gaan we nu voor een digitale expositie met de werken die al klaar stonden voor de 2020 expositie. Deze expositie vervangt op geen enkele wijze onze 2021 expositie die we in het laatste weekend van november van dit jaar zullen organiseren.

Dit jaar doen ongeveer 20 exposanten mee aan de digitale expositie, zij laten een grote variëteit aan foto’s zien. Niet alle foto’s zullen op een beeldscherm zo tot zijn recht komen als wanneer ze groot geprint en mooi uitgelicht in een zaal hangen, desalniettemin zijn de foto’s de moeite waard om te bekijken.

We gaan er fotografisch weer vol tegenaan om u eind 2021 met nieuwe foto’s te verrassen in onze nieuwe locatie: Wijkcentrum Gestel, in Eindhoven.

 Wij wensen u alvast veel kijkplezier en hopelijk kunnen we elkaar weer fysiek ontmoeten tijdens onze expositie in november.

 Vanaf zondag 4 april 12:00 uur is de expositie geopend via onderstaande link:

 https://www.fcdegender.nl/expositie-2021/