‘Verre volkeren dichtbij’ door Danielle Braun

Op woensdag 8 januari a.s. start de live multimedia theatershow ‘Verre volkeren dichtbij’ door reiziger, auteur en veelgevraagd topspreker Dr. Danielle Braun.
Danielle is directeur van de Academie voor Organisatiecultuur, waar ze met haar team organisaties en bedrijven coacht. Danielle is publicist voor kranten, social media, radio en tv onder de titel #antropoloogdesvaderlands. En bovenal… is Danielle reiziger. Elk jaar reist ze ergens naar een boeiende plek op de wereld om nieuwe verhalen te verzamelen.

In samenwerking met Mondiavisueel heeft Danielle een bijzondere theatershow samengesteld die juist níet op het bedrijfsleven is gericht, maar iedereen een spiegel voorhoudt. De beelden zijn bijzonder, de verhalen meeslepend. De levenslessen die Danielle meeneemt confronteren en blijken helemaal niet over de exotische ander, maar vooral over onszelf te gaan. Laat u verwonderen en ontroeren. Ga met Danielle mee op reis naar verre volkeren en constateer hoe ‘dichtbij’ ze zijn…

Voor meer informatie klik hier.

Danielle Braun start op 8 januari 2020 in Oosterhout met haar live multimedia theatershow ‘Verre volkeren dichtbij’. Vervolgens komt ze naar Alkmaar (10-1), Rijswijk (13-1), Houten (25-1), Steenwijk (28-01) en tenslotte in Doetinchem (31-1).