Tentoonstelling FOTOBOND 2018 bij Galerie Sille te Oudewater 12 tem 19 april

Bezoek de tentoonstelling van de Fotobond bij Galerie Sille.
Deze tentoonstelling is een nieuw initiatief van Galerie Sille in samenwerking met de landelijke Fotobond.
Vanaf 12 t/m 29 april 2018 te bezoeken in Galerie Sille te Oudewater en bestaat voor deze gelegenheid geheel uit fotografie.

Zestig fotografen, aangesloten bij de landelijke Fotobond, laten hun werken zien in verschillende categorieën, waaronder portret, architectuur, natuur, documentair en stilleven.

Uit ruim 1600 beelden ingezonden door zo’n 400 deelnemers in 5 categorieën heeft eerst de jury, bestaande uit professionele fotografen die elk in zijn genre tot de top behoort, iedere ingezonden foto beoordeeld. Dat waren Govert de Roos (mode, model, portret), Wilco Dragt (natuur, landschap), John Verbruggen (architectuur, stedelijk landschap), Corrie de Kruif (documentair, journalistiek) en Thijs Gerbrandy (vrije categorie). Zij selecteerden de 450 foto’s voor het Jaarboek van de Fotobond.

Vervolgens werd een tweede selectie van 60 beelden gemaakt door galeriehoudster Tamara Sille uit de serie foto’s die voor het boek werden geselecteerd. Op ruim formaat en professionele C-print op dibond, gesponsord door het Beeldgebouw, worden deze werken tentoongesteld bij Galerie Sille.

Daar zijn ze te koop voor geïnteresseerden in de hedendaagse fotografie. Deze verkooptentoonstelling betekent voor de Fotobond een bijzondere ontwikkeling. Daarmee voegt de Fotobond iets nieuws toe aan de mogelijkheden die de leden ten dienste staan.

Tijdens de feestelijke opening door Govert de Roos op donderdagavond 12 april om 19.30 uur zijn de deelnemende fotografen aanwezig om over hun werk te vertellen. Op deze avond wordt ook het jaarboek 2018 van de fotobond gepresenteerd. Deelnemende fotografen vindt u hier.

Openingstijden: donderdag & vrijdag: 10:00 – 17:30 uur. Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur.
Op zondag 29 april, tevens de laatste dag van de expositie, open van 12:00 – 17:00 uur. Mis het niet! (Koningsdag 27 april gesloten)

Sille Galerie & Kunstuitleen www.sillekunst.nl
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater
tel. 0348 – 748 115