Lezing smartphone fotografie 10 dec. a.s.

Lezing smartphone fotografie

 

Op maandag 10 december organiseert Fotoclub Drunen in samenwerking met Bibliotheek Drunen een

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Met de populariteit van de smartphone is ook het fotograferen met de smartphone steeds populairder geworden. De grote hoeveel apps waarmee foto’s gemaakt en bewerkt kunnen worden en het gemak waarmee foto’s gedeeld kunnen worden maken van de smartphone een ideale vervanger van de compact camera.

Op maandag 10 december zal beroepsfotograaf en specialist in smartphone fotografie, Nico Brons, een lezing geven over smartphone fotografie in de bibliotheek in Drunen. De avond bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van de avond zal Nico Brons in gaan op smartphone fotografie in het algemeen, een stukje techniek, social media & communities en het manipuleren van foto’s met je smartphone.

In het tweede deel zal hij verder in gaan over het werken met diverse apps en fotobewerking met je smartphone met live voorbeelden.

De lezing start om 19.30uur en duurt tot ongeveer 22.00uur. De entree bedraagt € 2,00.

Over Nico Brons

Als eerste in Nederland afgestudeerd aan de Fotoacademie (2013) met beeld gemaakt met een Iphone, staat Nico aan de basis van de smartphone fotografie.  Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.

Mini expositie

De lezing over smartphone fotografie maakt deel uit van de mini expositie van Fotoclub Drunen in de bibliotheek in Drunen. Van 4 t/m 14 december zullen de leden van Fotoclub Drunen een deel van hun vrije werk exposeren in de bibliotheek in Drunen. U kunt de expositie tijdens de openingstijden van bibliotheek Drunen bezoeken.