Leden fotogroep De Gender presenteert werk, 17 en 18 september

Een vijftal leden van Fotogroep De Gender presenteren recent werk tijdens een gezamenlijke expositie in de Kruisruimte in Eindhoven. Lex Augusteijn, Ton Buijs, Hans Krüsemann, Mariet Wielders en Bert Zantingh laten werken zien van uiteenlopende aard.

Lex Augusteijn
heeft een bijzondere kijk op de wereld om hem heen. Hij maakt foto’s van de kleinste dingen om hem heen of vervormt gebouwen op zo’n manier dat er een abstract beeld ontstaat. Expositie ‘Rondje Eindhoven’.

Ton Buijs
houdt zich bezig met de fascinerende wereld van compilaties. Expositie ‘Dark side of the moon’.

Hans Krüsemann 
heeft een voorliefde voor zwart-wit fotografie. Vaak staat het minimalisme centraal. De focus ligt slechts op één onderwerp, de ontstane negatieve ruimte eromheen brengt het beeld terug naar de essentie. Expositie ‘Less is more’.

Mariet Wielders
heeft het zorgpersoneel tijdens en na de corona pandemie in beeld gebracht, een ieder met hun eigen verhaal. Expositie ‘Zorgen’

Bert Zanting
Zijn hart ligt bij strakke lijnen en vlakverdeling. Architectuur fotografie leent hier zich uitstekend voor. De foto’s van Bert zijn dan ook bijna abstract. Expositie ‘Een andere kijk op architectuur’.

Wij nodigen u uit om deze expositie te bezoeken. De fototentoonstelling vindt plaats in de Kruisruimte aan de Generaal Bothastraat 7E te Eindhoven.

Wij heten U van harte welkom in het weekend van zaterdag 17 september en zondag 18 september van 11.00u tot 18.00u. De toegang is gratis. Op de website  kunt u nadere informatie vinden over de expositie