Fotogroep de Gender 18 en 19 maart

Fotogroep De Gender houdt in het weekend van 18 en 19 maart hun jaarlijkse expositie. De expositie is gratis te bezoeken in het Gemeenschapshuis Genderdal, Boccherinilaan 6 in Eindhoven.

Het merendeel van de leden zullen een selectie van hun werk tonen over het afgelopen jaar. De keuze van de getoonde werken komt tot stand in de bijeenkomsten van de Groep, waarin tweewekelijks gemaakte foto’s uitvoerig worden besproken.

Naast vrij werk en thema werk zijn er ook een aantal audio visuele presentaties te zien. Het thema werk heeft dit jaar ‘mijn habitat’ als onderwerp.

Verder is er dit jaar voor het eerst een ‘Wall of Fame’ samengesteld met daarop de foto’s van de leden die een prijs of een eervolle vermelding hebben ontvangen.

In totaal zullen er bijna 150 verschillende foto’s te zien zijn van uiteenlopende onderwerpen in zowel kleur als zwart-wit.

De expositie is geopend zaterdag 18 maart van 12.30 – 18.00 en zondag 19 maart van 11.00 – 17.00. De toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de website  kunt u nadere informatie vinden over de expositie.