Fotofestival Naarden 2021

Ondanks de corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor het FotoFestival Naarden 2021 in volle gang, locaties worden vastgelegd, fotografen geselecteerd, een mooie en afwisselende randprogrammering wordt samengesteld en voor de scholen maken we een mooi educatieproject. Wij krijgen energie van de vele plannen om het komende festival tot een succes te maken.

Uiteraard houden we rekening met de corona maatregelen. We monitoren continu of het echt wel door kan gaan.

Toch is het een mooi en positief vooruitzicht om straks, in mei en juni van 2021, te genieten van het fotofestival in Naarden… en omgeving!

Celebrate the Dutch Landscape
Gekoppeld aan de Facebookpagina van het FotoFestival Naarden is een FB-groep aangemaakt, getiteld ‘Celebrate the Dutch Landscape’. We nodigen iedereen uit lid te worden van de groep en foto’s van het Hollands landschap te posten – maximaal 1 per dag, zonder mensfiguren, met vermelding van de locatie. In deze quarantaine tijden ontdekken velen de schoonheid van het Nederlands landschap, we dagen iedereen uit dit vast te leggen en met ons te delen.
Uiteindelijk zal een selectie van de foto’s uit de groep getoond worden op het FotoFestival Naarden 2021. Criterium is het aantal ‘likes’, en per deelnemers worden maximaal 3 foto’s geselecteerd – zo is het de keuze aan de groep zelf welke foto’s getoond zullen worden.
Meld je ook aan voor de groep, er komen prachtige beelden voorbij van ons eigen mooie land.