FEGG Gemert exposeert in KunstLokaal van 6 tot 22 mei

Fotoclub exposeert in KunstLokaal

De Foto Expressie Groep Gemert (FEGG) houdt van zondag 6 tot en met dinsdag 22 mei haar jaarlijkse clubexpositie in KunstLokaal aan de Vondellaan 49 in Gemert. De fotoclub bestaat uit 26 leden die een selectie tonen van hun werk.
De officiële opening is op zondagmiddag 6 mei tussen 14.00 en 17.00 uur. De middag wordt muzikaal opgeluisterd door muziekleerlingen van KunstLokaal. Ook zijn er dan fotografen aanwezig om hun fotowerk toe te lichten of om iets te vertellen over de Foto Expressie Groep Gemert.
Activiteiten van deze Gemertse fotoclub zijn jaarlijks de achttien clubbijeenkomsten tussen september en juni, waar leden elkaars werk van commentaar voorzien. Verder houden ze gezamenlijke excursies en exposities gedurende het clubseizoen. Ook neemt de club elk jaar deel aan de Bondsfotowedstrijd van het Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie – kortweg Fotobond – waar de FEGG de laatste paar jaar tussen circa 170 clubs uit het hele land in de middenmoot eindigt.
De tentoonstelling van de FEGG in KunstLokaal is na de officiële opening op 6 mei nog tot 22 mei te zien op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur.

FOTOBIJSCHRIFT:
Deze foto van Mariska Vereijken is één van de foto’s die te zien is op de clubtentoonstelling van de Foto Expressie Groep Gemert in KunstLokaal.