Expositie Fotoclub Schijndel 9 en 10 november

Fotoclub Schijndel is een vereniging van 40 leden. De club is een gemêleerd gezelschap van jong- en wat oudere leden die graag hun passie ‘fotografie’ uitdragen.

Als een van de oudste clubs (57 jaar) uit de regio heeft onze club, qua kennis en kunde haar sporen ruimschoots verdiend. Al jaren houdt onze club een aansprekende tentoonstelling waar meer dan 1000 bezoekers het fotowerk komen bekijken.

Elke jaar is er, naast het gevarieerde vrije werk en de prachtige digishows, een thema aan de tentoonstelling verbonden. Dit jaar is gekozen voor het thema “water”. Een thema met vele creatieve-en  fotografische mogelijkheden.

De tentoonstelling wordt gehouden in Sociaal Cultureel Centrum De Vink waar wij al jaren te gast mogen zijn. Voor verdere informatie over onze vereniging én de tentoonstelling bezoek onze website: www.fotoclubschijndel.nl en hopen u daar te mogen verwelkomen.

Deze tentoonstelling wordt gehouden op zaterdag 9 november van 13.30 tot 17.30 uur en zondag 10 november van 10.00 tot 17.00 uur.
De locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Vink, Hoevenbraaksestraat 28 in Schijndel.
Toegang gratis.

https://www.fotofestijnmeierijstad.nl/