Expositie Fotoclub Bommelerwaard 6-12 tem 21-1-2019

Persbericht expositie De Leyenstein in december en januari 2018 /2019

Met als luchtig onderwerp ‘Kinderen en dieren met een vleugje humor’ exposeren leden van Fotoclub Bommelerwaard van 6 december 2018 tot en met 31 januari 2019 foto’s in Kulturhus en Woonzorgcentrum De Leyenstein. De expositie is gratis te bezichtigen aan de Bernhardstraat 2 in het centrum van Kerkdriel.
Een van de activiteiten van fotoclub Bommelerwaard is tijdens excursies op verschillende locaties samen foto’s maken. Ook wordt individueel gewerkt aan een aantal opdrachten variërend in onderwerp of vrij werk. De leden komen daarnaast eens in de drie weken samen in De Poorterij, het culturele centrum van de Bommelerwaard, om hun ervaringen op het gebied van amateurfotografie uit te wisselen en de gemaakte foto’s te bespreken.
Doel is om beter inzicht te krijgen in de fotografie en daarmee de kwaliteit te verhogen. Ook worden gezamenlijk keuzes gemaakt voor inzendingen voor collectieve of individuele wedstrijden van de Fotobond en de eigen exposities.
De club heeft veertien leden, er is ruimte voor uitbreiding. Mensen met belangstelling voor actieve fotografie zijn van harte welkom om twee clubavonden op proef bij te wonen. Wel van tevoren graag even aanmelden. Voor informatie en contactgegevens: www.fotoclubbommelerwaard.nl .
———————————————————————————————————————–
Bijgeleverde foto, die vrij van rechten bij een publicatie mag worden geplaatst, is van een Konikpaard in de Munnikenlandse polder (Loevenstein) en is gemaakt door Ton de Jong.