Natuurfotograaf Jan Linskens te gast bij Fotocafé Wanroij

 Op 7 april aanstaande komt Jan Linskens, natuurfotograaf, vertellen over zijn grote passie de natuurfotografie.
Jan fotografeert zowel weidse en indrukwekkende landschappen als hele kleine onderdelen ervan zoals insecten of interessante details.
Na zijn eerste kennismaking met fotografie tijdens een vakantie heeft de fotografie hem nooit meer los gelaten. Jan volgde cursussen om zijn kennis en kunde te verbeteren en sloot zich aan bij een fotoclub. Later ook bij enkele natuurfotografenverenigingen.

Dat Jan zich inmiddels ontwikkeld heeft tot een gerennomeerd natuurfotograaf blijkt o.a. uit het feit dat hij vorig jaar een portfolio van maar liefst 8 pagina’s mocht presenteren in het blad Natuurfotomagazine.
Vanuit zijn grote passie wil Jan graag vertellen over zijn fotografie en zijn liefde voor de natuur. Tijdens de presentatie op 7 april laat hij vele foto’s zien en ook enkele AV series.
Dat je voor mooie natuurfotografie niet persé ver hoeft te reizen blijkt o.a. uit het feit dat de Nationaal Park De Maasduinen en Nationaal Park De Grote Peel tot Jans favoriete locaties behoren.
Aansluitend aan deze lezing is er gelegenheid de foto’s te zien die Jan op 8 en 9 april exposeert in galerie Het Aambeeld en om hierover met anderen van gedachten te wisselen.

Dit is ook het achterliggende doel van het Fotocafé, je laten inspireren en in een ongedwongen sfeer over foto’s praten met collega-fotografen.
Het Fotocafé vindt plaats op 7 april , aanvang 20.00 uur. Adres: Galerie Het Aambeeld, Lepelstraat 17B, 5446AG Wanroij. Entree €7,50 incl. koffie/thee /consumptie. Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelding is gewenst.
Aanmelden voor het fotocafé : Herman Peters, tel 06-37321699 of mail: hmmpeters@planet.nl