Drukbezochte Lezing Theo Audenaerd (Volkskrant) te Veghel

audenaerd lezingDat het druk zou worden tekende zich al vroegtijdig af.

Vanaf half acht stroomden de bezoekers binnen. uiteindelijk ‘n bomvolle zaal met zeker 120 luisteraars hingen aan de lippen van Theo.
Druk pratend reeg hij de avond aan mekaar met zeer recent èn nog te plaatsen materiaal van beeldverhalen uit de Volkskrant, daarbij ‘n beeld schetsend van zijn werkwijze.

 

 

 

 

 

 

theo-audenaerdTheo Audenaerd komt op 9 juni naar Cultuurhave CHV in Veghel.

Zijn lezing zal aansluiten bij ons jaarthema: ben je eigen fotoredacteur.

Hij zal aan de hand van recente praktijkvoorbeelden de dilemma’s en valkuilen belichten waar zowel de beroeps- als amateurfotograaf steeds weer mee geconfronteerd worden.

Hoe maak je de keuzes, waar let je op, hoe kom je tot ’n goed concept, welk verhaal wil je vertellen en hoe vertel je je verhaal zo goed mogelijk.

Theo is precies dertig jaar lang als beeldredacteur verbonden aan de Volkskrant waarvan hij er dertien  alleen voor Volkskrant Magazine werkte, in zijn tijd vermaard om de fotografische kwaliteit.

 

 

Aan de hand van door hem meegebrachte beelden laat Theo ons zien hoe hij onder andere coverbeelden bedenkt voor de zaterdagbijlages Vonk en Sir Edmund en hoe hij uit reeksen foto’s ‘n beeldverhaal samenstelt voor plaatsing in de wekelijkse fotorubriek Uitgelicht.

Ook kan de fotograaf Theo ons handvaten aanreiken hoe je met ‘n goed concept op pad gaat om met de juiste beelden thuis te komen.
Als dit onderwerp je aanspreekt kom dan op 9 juni a.s. naar:
Cultuurhave CHV Veghel
NCB Laan 52a
5462 GE Veghel
Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.
Toegang gratis

Je geïnteresseerde vrienden en kennissen zijn ook van  harte welkom op deze avond.

Routebeschrijving