Lezing over fotografie door Diana Bokje tijdens Fotofestijn Meierijstad (11-11)

Mede op initiatief van een drietal fotoclubs uit onze regio wordt in Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel (de nieuwe gemeente Meierijstad) de komende weken het Fotofestijn Meierijstad georganiseerd. We juichen dit initiatief erg toe en helpen een tweetal clubs ook actief met het (financieel) ondersteunen van extra activiteiten hieromtrent.
De 5 organiserende clubs (in volgorde van expositie: Fotogroep Zien & Doorzien (Phoenix cultuur), FC Schijndel, FC Veghel, FC Rooi en Fotogroep Zooomm (WijNU)) exposeren in 5 opeenvolgende weken op verschillende locaties. Lees meer op www.fotofestijnmeierijstad.nl.

diana-bokje Op Woensdag 11 November organiseert Fotoclub Veghel (www.fotoclubveghel.nl) samen met de Fotobond Brabant Oost een fotobespreekavond onder leiding van Diana Bokje. Opgegroeid in een fotografennest kreeg ze haar eerste camera op haar vierde verjaardag. Het fotograferen zit dus in haar bloed. Als fotocoach en mentor bij de Fotobond begeleidt Diana fotografen op hun zoektocht in de fotowereld. Daarnaast geeft ze cursussen, workshops en lezingen over fotografie en beeldtaal en is ze actief als jurylid en fotobespreker. Na de opleiding Fotoreflectie van de Fotovakschool in 2008 is ze zes jaar hoofdredacteur van het fotomagazine FOTOgrafie en vakblad FotoVisie geweest.

Diana zal een selectie van de foto’s die tijdens de exposities getoond worden, gebruiken als leidraad voor haar verhaal. Op deze avond gaat het dus niet alleen over (het bespreken van) de getoonde foto’s, maar praten we over fotografie aan de hand van het materiaal aangeboden door de vijf fotoclubs in de regio Brabant-Oost. Daarom is deze avond ook zeer geschikt voor andere clubs en fotografen die niet tot de exposerende clubs behoren.

We nodigen u hierbij dus van harte uit om ook te komen luisteren.

Datum: Woensdag 11 November 2015
Tijdstip: Inloop vanaf 19.15u, start om 19.30u
Locatie:CHV Noordkade – Zaal Walsmalerij II, N.C.B-laan 52a, 5462 GE Veghel
Voor de route, zie https://www.fotobond-brabantoost.nl/chv-de-noordkade
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid

Entree: gratis (ook voor niet bondsleden)