Jubileumexpositie FK Beeldhoek Asten-Someren

affiche Beeldhoek asten_2015Op zondag 4 oktober sluit de FK Beeldhoek Asten-Someren van 12.00 tot 17.00 uur haar activiteiten in ‘De Gitsels’ in Asten af met een jubileumexpositie. Dit in het kader van de koopzondag met als thema “Kunst in de winkel”

 

Na de vijf tentoonstellingen in de etalage van de voorbije maanden nodigt de fotokring iedereen uit deze middag naar binnen te komen. Daar zijn allerlei activiteiten: Naast een presentatie van een groot aantal geprinte foto’s kan men ook kijken naar digitaal weergegeven foto’s. Er wordt nostalgische fotoapparatuur getoond en men kan gratis een portretfoto laten maken. De leden van de fotokring zijn aanwezig om te vertellen over hun hobby en over het lidmaatschap van de kring. Tevens kan men een exemplaar bestellen van het (in december te verschijnen) jubileumboek “40 jaar Beeldhoek”.

 

Naast deze expositie zal de fotokring in de buitenlucht aan de hekken naast het pand Anneke de Bruin een aantal foto’s laten zien. Daarmee volgt de kring het initiatief van het Centrummanagement op en levert zij in de laatste maanden van dit jaar een bijdrage aan een vriendelijker ogend dorpscentrum.

 

Aan het samenstellen en uitbrengen van een jubileumboek, dat een terugblik geeft op 40 jaar fotografie door FK Beeldhoek, wordt momenteel voortvarend gewerkt. De bedoeling is om dit op een feestelijke bijeenkomst in december rond de oprichtingsdatum te presenteren.

 

Voor meer informatie: http://www.fotokringbeeldhoek.nl/