Fotocafé Wanroij: Mirjam van de Berg

Mirjam van de Berg gast bij Fotocafé Wanroij,

thumbnail_floating-dreams

Voor de 3e keer, nu op 20 januari aanstaande, wordt er een Fotocafé georganiseerd in galerie Het Aambeeld te Wanroij. Het Fotocafé is een ontmoetingsplek voor fotografen en fotoliefhebbers met iedere keer een gast die op een bijzondere wijze met fotografie bezig is. Deze keer is dat de fotografe Mirjam van de Berg.

Miriam werkt vanuit haar bedrijf “Vrouwsel” als fotografe en webdesigner. Hiernaast maakt zij vrij werk in de Fine-art fotografie waarmee zij regelmatig exposeert.

Haar inspiratie haalt ze uit mensen, de natuur en kleine dingen die ze tegenkomt. Ze zoekt dingen die prikkelen bijvoorbeeld door schurende contrasten te belichten of als klein detail toe te voegen.

Ze gaat ook graag samenwerkingsverbanden aan met andere kunstenaars om vanuit andere visies geprikkeld te worden.

Het einddoel van Mirjam is de beschouwer te inspireren of zijn/haar fantasie te prikkelen.

Als gastspreker zal zij op het Fotocafé vertellen over haar werk- en zienswijze en zo een inkijk geven over hoe haar beelden tot stand komen.

Aansluitend aan haar lezing is er gelegenheid haar geëxposeerde werken te bekijken en hier met anderen over van gedachten te wisselen. Tevens zijn er de eerste resultaten te zien van “Zuspact”. Dit is een samenwerkingsverband met haar zus Marianne, beeldend kunstenaar uit Oisterwijk. Nieuwsgierig naar het werk van Mirjam : https://www.flickr.com/photos/mevrouwmikmak/

Het Fotocafé is op 20 januari , aanvang 20.00 uur. Adres: Galerie Het Aambeeld, Lepelstraat 17B, 5446AG Wanroij. Entree €7,50 incl. koffie/thee /consumptie. Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelding is gewenst. Aanmelden voor het fotocafé : Herman Peters, tel 06-37321699 of mail: hmmpeters@planet.nl